Afsluiting Zomerconcerten met Firma Weijland – zondag 11 augustus

Firma Weijland

De Firma Weijland bestaat uit Lucy Legeland en Jack Weijkamp, aangevuld met topmuzikanten. De Firma zetelt nu weliswaar in Zwolle, maar de leden zijn geboren en getogen Achterhoekers en spelen daar ook met het grootste plezier. Veel teksten zijn dan ook in de streektaal.
Een optreden van de Firma Weijland is een belevenis. Steeds weer is het een van de hoogtepunten van de Achterhoek Spektakeltoer. Jaarlijks staan ze voor een uitverkochte zaal in de DRU Cultuurfabriek en traden ze op tijdens de Zwarte Cross. Bredevoort kent de Firma o.a. al door Jack Weijkamp’s befaamde duik in de stadsgracht tijdens de Poezienacht 2011.
Zondag 11 Augustus brengt de Firma een eenmalig en dus uniek programma met oud en nieuw materiaal. Nummers die ze zelf graag spelen Mede door de schitterende, perfect op de liedjes toegesneden arrangementen zijn het meesterwerkjes die je niet snel los zullen laten.
Firma Weijland in de Muziekoepel op ’t Zand in Bredevoort neemt
het publiek mee op het briesend paard der verbeelding Ontroering, humor en prachtige muziek maken het naderend einde van de zomer draagbaar.

Een optreden om naar uit te kijken !
Musici:

  • Dries Bijlsma –gitaar
  • Reinder van Raalte – accordeon, toetsen
  • Arno Bakker – sousafoon

De Firma staat klaar om 12.00 uur

Het optreden gaat alleen door bij mooi terrasweer. Informatie hierover op de zaterdag voorafgaand via VVV Bredevoort, Tel 0543-452380
Organisatie: Stichting Bredevoort Kunstmanifestatie(SBK)
Info: www.sbkbredevoort.nl Entrée gratis(vrije gift)
Locatie: Muziekkoepel ‘t Zand-centrum Bredevoort
Tip: De organisatie zet uiteraard veel stoelen klaar, maar vanwege de
verwachte belangstelling is het wellicht aan te raden, voor zover
mogelijk, zelf stoeltjes mee te nemen.